onderwijs

Op zoek naar beeldend kunsteducatie met een vakdocent in de klas? Dat kan, KunstKabaal verzorgt kunsteducatie in de regio Amersfoort en omgeving. KunstKabaal geeft volledige lessen series, in te zetten in het reguliere onderwijs als buitenschoolse activiteit of verlengde schooldag. Ook doorgaande leerlijnen beeldende vorming behoren tot de mogelijkheden.

Juist op zoek naar een (school breed) project geheel op maat? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

dsc_2464

KunstKabaal Serie: 10 lessen met een mooie verscheidenheid aan onderwerpen, beeldaspecten, materialen en technieken. Leerlingen bereiken in een korte periode al een behoorlijke beeldende verrijking! Een serie wordt altijd afgesloten met een KinderKunstTentoonstelling: een feestelijke afsluiting van de creatieve inzet in de afgelopen periode. De wat oudere kinderen organiseren bovendien deze tentoonstelling helemaal zelf!

Een serie is op maat aanpasbaar.

9-september5-mei

KunstKabaal Doorlopend: Een aaneensluiting van series creëert een doorlopende leerlijn waarbij leerlingen, door alle schooljaren heen, nieuwe vaardigheden en kennis opbouwen. Van basis schildertechnieken tot inleven in het vak van een architect, beeldhouwer of fotograaf.

Het programma wordt aangepast aan de ontwikkelingsfasen van de leerling, gericht op het leren communiceren en het steeds verder opbouwen van zelfvertrouwen. Met als doel jezelf durven en kunnen uiten, trots zijn op wat je doet en gemaakt hebt en er het liefst mee door willen gaan!

 

dsc_1816dsc_1891dsc_1978OLYMPUS DIGITAL CAMERA dsc_0987

 

kiezel