KunstKiezel

KunstKiezel Serie

Een KunstKiezel is een lessen series van 10 lessen en bevat een mooie verscheidenheid aan onderwerpen, beeldaspecten, materialen en technieken. Hierdoor bereiken de leerlingen in een korte periode al een behoorlijke beeldende verrijking! Een KunstKiezel wordt afgesloten met een KinderKunstTentoonstelling: een feestelijke afsluiting van de creatieve inzet in de afgelopen periode. De wat oudere kinderen organiseren bovendien deze tentoonstelling helemaal zelf!

Een KunstKiezel is op maat aanpasbaar en te boeken voor bijvoorbeeld buitenschoolse activiteiten of VSD op school, of op locatie.

9-september5-mei

 

 

 

 

 

 

KunstKiezel Doorlopend

KunstKabaal verzorgt eveneens doorlopend beeldend kunstonderwijs. Een aaneensluiting van KunstKiezels creëert een doorlopende leerlijn waarbij leerlingen, door alle schooljaren heen, nieuwe vaardigheden en kennis opbouwen. Van basis schildertechnieken tot inleven in het vak van een architect, beeldhouwer of fotograaf.

Het programma wordt aangepast aan de ontwikkelingsfasen van de leerling, gericht op het leren communiceren en het steeds verder opbouwen van zelfvertrouwen. Met als doel jezelf durven en kunnen uiten, trots zijn op wat je doet en gemaakt hebt en er het liefst mee door willen gaan!

Een KunstKiezel doorlopend, inclusief leerlijn, is te boeken voor brede school activiteiten, LKP of als inzet vakdocent.

dsc_1816 dsc_1891 dsc_1978 OLYMPUS DIGITAL CAMERA  dsc_0987

 

kiezel