kunstboxen

KunstKabaal wil cultuuronderwijs weer terug naar de klas brengen, zonder dat de docent zich de gehele rol van vakleerkracht eigen hoeft te maken. Graag ondersteunen we docenten met onze vakkennis en nemen alle voorbereidingen over. Vanuit dat idee zijn de KunstKabaal boxen ontwikkeld.

Kant-en-klaar. Onze kunstboxen bevatten een gehele lessenserie die alle uitleg uit handen neemt. Een box is altijd voorzien van lesmateriaal, video-instructies en een beknopte, overzichtelijke omschrijving van de lessen. Kortom, met een kunstbox van KunstKabaal kun je meteen aan de slag.

Beeldende kunst & theater. Door te kiezen voor de combinatie theater & beeldende kunst, laten we in onze lessen zien wat je met een kunstwerk kunt doen en hoe het één ter inspiratie van het ander kan dienen. De weg ernaartoe is minstens zo belangrijk!

Aansluiting vakken. In de opdrachten van elke kunstbox leggen we telkens een link naar actuele, boeiende onderwerpen. We maken het voor jou als docent mogelijk om met extra inspiratiemateriaal de kunstlessen te koppelen aan andere vakken. Ervaar zelf dat kunst en reguliere vakken prima op elkaar kunnen aansluiten.

Tijdsindeling. Deel zelf je tijd in. Hoe meer tijd er beschikbaar is voor de lessen, hoe uitgebreider de themabox. Iets minder tijd? Geen probleem, met onze boxen bieden we altijd een basis waarmee je als docent uit de voeten kunt.

Kunstbox testen. Wil je een KunstKabaal Kunstbox testen? Dat kan! Geef je hier op.

Hoofdthema’s. Klik hieronder alvast op de hoofdthema’s voor de bijbehorende Kunstboxen.

alles-kande-wereld-rondik-ben-ikvan-naturevoor-de-vormkruimels